Marrakech Edition - Summer Fashion Lab
15
page-template-default,page,page-id-15,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,paspartu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Marrakech Edition

Dag 1.

Aankomst Marrakech. Vanuit de luchthaven brengen we je naar de accommodatie, die in de Medina van Marrakech gelegen is. Na ontvangst en kennismaking, starten we met de bespreking van je moodboards voor je fashionshoots.     Hoe vertaal je een trend naar een brand komt aan bod, en tevens je persoonlijke moodboard.

Dag 2.
Locatiespotting en rondleiding Marrakech om de juiste setting te vinden voor je shoots. Daarna volgt kennismaking met de crew. Doorpas kleding tijdens meeting met model en MUA.Bespreking make-up met MUA aan de hand van het door jou gemaakte moodboard.
Dag 3
Fashionshoot 1
Gedurende de gehele dag zullen we op locatie bezig zijn met jouw portfolioshoot. In deze ‘echte’ setting sta jij aan het roer om de styling vorm te geven en te communiceren met Model en Fotograaf. Zodra je shoot voorbij is kun je meekijken met de andere stylistes en waar mogelijk assisteren. Vervolgens Locatiespotting in de Medina om de shoot van de volgende dag voor te bereiden.

 

Dag 4
Fashionshoot 2
Deze shoot zal in de Medina van Marrakech plaatsvinden. Wederom heb je te maken met een ‘echte’ setting. Nu krijg je te maken met externe factoren die op lokatie shooten in een vreemd land met zich meebrengen.

 

Dag 5
Je kunt deze dag geheel naar eigen wensen invullen. Er is gelegenheid om te shoppen in de Medina of misschien wil je een bezoek brengen aan het museum van Yves Saint Laurent. Jardin Majorelle is een ‘must’ voor fashionista’s. Aan het einde van de middag wordt je naar de 2e accommodatie gebracht. 
Dag 6
Deze dag staat in het teken van coaching. We starten met groepscoaching. Daarna volgt individuele coaching. We kijken samen met jou naar jouw unieke talent. Tijdens de avond zullen alle foto’s gepresenteerd worden en is de afsluiting van deze leerzame en inspirerende week. 
Dag 7
Afhankelijk van de vluchttijden wordt je opgehaald en naar het vliegveld gebracht.Bij een vlucht later op de dag ben je vrij om je tijd zelf in te vullen. 
Inschrijven
Marrakech Editie